Bemutatkozás

Cégünk 1991 óta nyújt magasfokú szolgáltatásokat partnereinek földmunkák, szállítmányozás és nemzetközi fuvarozás területén. Járműparkunk fiatalsága, dolgozóink szakértelme és nívós referenciáink révén immár több mint 200 partner vállalkozással működünk együtt.

 Szerény körülmények között kezdtük meg működésünket, mely főként a bérelt autószerviz üzemeltetéséből, fuvarszervezésből és fuvarozásból állt.
 A következő években társaságunk dinamikus fejlődésnek indult a fuvarozás, rakodás és a szállítmányozás terén.
 A partneri kör igényeihez igazodva a megbízhatóbb, pontosabb kiszolgálás érdekében, a környezetvédelmi előírásokat is figyelembe véve úgy a járműparkot, mint a rakodógép-parkot folyamatosan fejlesztettük, korszerűbb, megbízhatóbb gépekkel váltottuk fel a korábbi elavult technikákat.
 1997. május 31-én részvénytársasággá alakultunk, mely részvénytársaság továbbra is 100%-ban magyar tulajdonban maradt ugyanazon tulajdonosokkal.
 A tulajdonosok, mint ahogy az elmúlt időszakban is, úgy az elkövetkezendő években is készek a partnerek igényeinek megfelelően járműállományukat fejleszteni, az új kihívásokkal megküzdeni és azokat a legmagasabb fokon teljesíteni.
 A saját járműveken túl megbízható alvállalkozókkal vagyunk több éves kapcsolatban, a közúti szállítás és a nagy tömegű földműépítések terén.
 Közepes árfekvésű árainknak és az egyre magasabb színvonalon történő vevő- kiszolgálásunknak köszönhetően
 partneri körünk egyre bővül, mely indokolttá tette, hogy vállalkozásunk elindítsa az ISO minősítést, melyet 1999. szeptember 13-án meg is kaptunk.
Partnereink szélesebb körű kiszolgálása érdekében társaságunk megalapította 2003. október 1-jén szlovákiai, majd 2004. május 31-én romániai leányvállalatát is.

Minden évszakban
Országunk
Bármely pontjára
Igazodva igényeikhez
Lehetőség szerint
Törekedve mindenkor a
Rendes, precíz érkezésre
Azonnal, késedelem nélkül
Nagy kapacitással
Szállítunk Önöknek!